๐Ÿ’œ๐Ÿ–ค NEW RELEASE ๐Ÿ–ค๐Ÿ’œ

Praying Mantis: Mayhem Makers MMM by Jaime Russell & Melissa Filla

๐—ข๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ โ†’ https://amzn.to/3xZizLe

๐—š๐—ผ๐—ผ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐—ฑ๐˜€ ๐—ง๐—•๐—ฅ โ†’ https://bit.ly/3KMM9er

๐—•๐—ผ๐—ผ๐—ธ๐—ฏ๐˜‚๐—ฏ โ†’ https://bit.ly/3IBXz1V

๐—–๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐——๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ด๐—ป โ†’ CT Cover Creations

๐—ฃ๐—ต๐—ผ๐˜๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ โ†’ @GPSboudoirandmodels

๐—–๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐— ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—น โ†’ Lizzy Dee

Science taught us that the female praying mantis bites the head off their male mate after having sex. They say itโ€™s for helping with nutrients during mating season for laying eggs. The female praying mantis is one creature you donโ€™t want to mess with, especially during mating season. Louisa โ€œLouโ€ Marshall learned at an early age that her body is both a gift and a curse. Having been groomed to exploit the weakness of men and women. She uses her body and a certain skill-set to fix the wrongs of those who think they deserve some justice of their own. Because of this, she has always followed a strict set of rules and nothing or no one can make her falter from it.

Rule 1: Love is for suckers.

Rule 2: Use your body to your advantage.

Rule 3: Donโ€™t fall for a mark.

Sean Fortin lives a life he made for himself by walking away from the family business. Being born in Ireland and moving to America at a young age, he watched his father build the Oโ€™Hannon family business. He followed his own path, making him estranged from his father, but when an accident brings him to a crossroads in his life, he has a decision to make or someone is going to make it for him.

Louisa has never broken her rules before, but sheโ€™s never met a man like Sean.

Sean is an FBI agent hunting a serial killer while his family life is exploding and has no time for love or relationships. He canโ€™t lose his focus, especially when things start to go wrong.

Can Louisa be the answer to his questions?

๐˜”๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ค๐˜บ๐˜ค๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด, ๐˜”๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด, ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜”๐˜ข๐˜บ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ข๐˜ถ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ญ๐˜บ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ด ๐™๐™๐™š ๐™ˆ๐™–๐™ฎ๐™๐™š๐™ข ๐™ˆ๐™–๐™ ๐™š๐™ง๐™จ ๐™Ž๐™š๐™ง๐™ž๐™š๐™จ.

๐˜›๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜จ๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ต๐˜ฐ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ฃ๐˜บ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ด๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ข๐˜ถ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ช๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ป๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ณ๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ต๐˜ธ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฐ๐˜ด. ๐˜ ๐˜ฐ๐˜ถ’๐˜ญ๐˜ญ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด, ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฃ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด, ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฌ ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ค๐˜ฆ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต ๐˜ค๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ญ๐˜ฆ.

๐˜๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ธ ๐˜ถ๐˜ด ๐˜ด๐˜ฐ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ด๐˜ด ๐˜ข ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ธ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ด๐˜ฆ, ๐˜ข๐˜ด ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜บ ๐˜ค๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ต ๐˜ข๐˜ฏ๐˜บ ๐˜ต๐˜ช๐˜ฎ๐˜ฆ!

#PrayingMantisCoverReveal #PrayingMantisJaimeRussell #PrayingMantisMelissaFilla #JaimeRussellAuthor #MelissaFillaAuthor #Mafia #Mayhem #DarkRomance #MustRead #MayhemMakersSeries #MayRelease #EnticingJourney

Hosted by Enticing Journey Book Promotions

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.